Vialabel

Met enkele muisklikken uw gehele adressenbestand op enveloppen of etiketvellen afdrukken? Selecties maken uit uw adressenbestand? Dit kan allemaal met Vialabel, en een stuk gebruiksvriendelijker dan in Word.

Met Vialabel kunt u eenvoudig een adressenbestand aanmaken, uw adressen beheren, etiketvellen afdrukken en enveloppen afdrukken. Op eenvoudige wijze kan onderscheid gemaakt worden tussen zakelijke adressen en privéadressen.

Vialabel schakelt eenvoudig van het ongecompliceerde basisscherm naar het "expert"scherm. Envelopafmetingen en etiketvellen zijn voorgedefinieerd, maar ook eenvoudig zelf te definiëren. Verder zijn uw adressen eenvoudig te verdelen in zelf te benoemen selecties. Voor het afdrukken van een selectie van meerdere etiketvellen kan een voorbeeld van één pagina worden afgedrukt. Met Vialabel heeft u de beschikking over meerdere vrije velden voor programmering in een Wordsjabloon.

Vialabel adressenscherm

Vialabel ondersteunt import en export uit en naar Access, Outlook, Excel of csv-tekstbestanden.

Vialabel is veelzijdig: u heeft ook de mogelijkheid zelf tot vijf afzenderadressen te definiëren. Verder ondersteunt het ook de de TPG adrescode, de KIX-code per adres af te drukken onder de woonplaats.

U kunt Vialabel eerst gratis uitproberen, zie de downloadmogelijkheden hiernaast. De demoversie van Vialabel is vrij te downloaden en gebruik als "shareware" voor een periode van 30 dagen, daarna blijft het als demoversie werken zonder afdrukmogelijkheid.
Voor een update van uw geïnstalleerd product, dus waarbij Vialabel reeds geïnstalleerd is, gebruikt u de update versie.

Vialabel basisscherm

Vialabel expertscherm

Update versie: ViaLabel updateViaLabel update
(Vialabel dient al eerder geïnstalleerd te zijn)
Zipped: ViaLabel update gezippedViaLabel zipped

Volledige versie: ViaLabel VolledigViaLabel Full
(Voor eerste keer installatie van Vialabel)
Zipped: ViaLabel Volledig gezippedVialabel full zipped

Als u dubbelklikt op het geladen bestand, ViaLabel_update.exe, wordt automatisch de update naar de Vialabel directory (C:\Program Files\Vialabel) gekopieerd.
Bij een nieuwe installatie gebruikt u de volledige versie, ViaLabel_full.exe.
Dit bestand bevat alle componenten om Vialabel te laten werken en is "zelf uitpakkend ". Hierdoor is deze versie wel groter om te downloaden, zie hier beneden.