Viahuur

Viahuur is een gebruiksvriendelijk huuradministratie programma voor middelgrote en kleine verhuurders tot 5000 woningen. Het is als maatwerk ontwikkeld voor een klant met veel ervaring in het efficient beheren van objecten, van bedrijfspanden tot en met garageboxen, met in meerderheid gezinswoningen en appartementen.

De nadruk ligt op het gemakkelijk invoeren en wijzigen van gegevens, met een minimum aan klikken. Het programma heeft ook voor nieuwe medewerkers een eenvoudige leercurve.

De rapportage is uitgebreid, flexibel en toegespitst op de dagelijkse behoefte, zoals overzichten per onderdeel.

Het kan via een interface samenwerken met Vialabel voor het verwerken van mailings naar alle huurders. Zo zijn er meerdere brieven voorgedefinieerd voor: aanmaning (3 verschillende typen), huurverhoging en factuur. Deze standaard brieven worden automatisch gevuld met de benodigde gegevens van de betreffende klant en kunnen per stuk en in batch worden afgedrukt. De interface naar ViaLabel is ook in te zetten voor het afdrukken van enveloppen en niet-standaard brieven via een zelf te definieren Wordsjabloon.

Viahuur is geschikt om over een netwerk te werken. Meerdere gebruikers kunnen via het lokale netwerk de centrale database benaderen en werken met een eigen versie van Viahuur op hun pc.

Versie: Vrij te downloaden en gebruik als shareware voor een periode van 50 dagen, daarna is een licentie verplicht., geregistreerd op bedrijfsnaam.

Voor een nieuwe installatie neemt u contact op met Viasoft voor assistentie en uitleg bij het aanmaken van een database voor uw bedrijf met standaardgegevens.
Een onderhoudscontract is mogelijk op jaarbasis, ook eventueel onderhoud aan de PC's kan worden meegenomen voor een totaal pakket aan support.

Interesse? Neem contact met mij op voor een gratis demo op uw kantoor of om een referentieadres te verkrijgen.

ViaHuur V1.04.11 datum: 20-04-2010
(let op: 12321 Kb zelf uitpakkend)

Viahuur